Pottenkijkers

Een bouw- of sloopterrein blijkt nogal wat aantrekkingskracht te hebben. Sinds deze week zijn de sloopwerkzaamheden bij ons tegenover begonnen en al meteen zien we veel nieuwsgierigen geïnteresseerd kijken naar de ravage. Met name mannen blijven staan en pakken soms zelfs hun telefoon of fototoestel om een foto te maken.

Al die nieuwsgierigen kunnen dan hun hart ophalen in de regio ’s-Hertogenbosch. Zo wordt de loop van de Zuid-Willemsvaart veranderd, is de afgelopen twee weken hard aan het Bossche spoor gewerkt en heeft de gemeente veel plannen met de wijk Paleiskwartier. Ook de werkzaamheden aan de Bartenbrug vorderen gestaag en lijken de Amazone-torens op de oude HAS-locatie ineens hard in de lucht te schieten. Hoezo gaat het slecht met de bouw?

Als de huizen van onze overburen gesloopt zijn, worden direct nieuwe huizen geplaatst. In de zomer van 2014 moet dit project klaar zijn, daarna beginnen ze met het naastgelegen huizenblok. Voorlopig zullen we dus veel pottenkijkers bij ons zien.

Pottenkijker met fototoestel Pottenkijkers

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.